USA CityPASS: nu doar un alt tip de discount

d2557f9029ecca06cc38a2648e5cecb822b17e7db7c79303a3c8b6f5f0827d80

Cu toții avem multe de învățat de la turismul american și de la cei mai mari specialiști ai săi. Un exemplu foarte bun de cum să faci lucrurile perfect pentru turiști este CityPASS. Ușor de cumpărat, ușor de utilizat, CityPASS ajută vizitatorii să-și organizeze mai bine călătoriile, oferindu-le cele mai bune idei și cea mai bună sincronizare.

Când Mike Gallagher și Mike Morey au început proiectul CityPASS, în 1997, știau că nu vor să ofere doar un alt tip de bilet cu reducere, pentru a atrage turiștii. Au vrut să ofere mai mult. Au dorit să creeze un produs care să nu economisească doar bani, ci să economisească timp, oferind, în egală măsură, o experiență bogată, memorabilă, accesul la mai multe obiective, nu doar unul singur. Și din acest parteneriat între doi tipi care și-au petrecut o mare parte din cariera lor profesională lucrând la, cu sau în jurul obiectivelor turistice, s-a născut CityPASS.

Pentru a ajuta la crearea experienței pe care au conceput-o, au ales chiar ei cele mai bune atracții din cele mai bune orașe din America de Nord, oferind economii de până la jumătate din prețul de intrare, față de cei care aleg varianta fără acest ticket. Au conceput în mod special CityPASS pentru a include un număr limitat din cele mai populare atracții turistice, astfel încât să asigure o experiență excelentă de călătorie, în care vizitatorul să profite la maximum de fiecare minut, fără a fi nevoie de foarte multe căutări.

La CityPASS, timpul petrecut la fiecare obiectiv turistic – fie că este vorba despre un acvariu, un observator, un parc tematic sau un muzeu – vă permite să vă conectați mai mult asupra oamenilor împreună cu care călătoriți, la istorie, artă sau natură. CityPASS vă oferă timp suficient – 9 zile – pentru a vă bucura de o destinație, eliminând nevoia de a vă grăbi frenetic de la un obiectiv turistic la altul, pentru a face economii.

Astfel, plecați cu mai mult mai mult decât ați venit – fie că este vorba despre mai mulți bani pentru a cheltui în alte părți ale vacanței (sau pentru a economisi), mai mult timp pentru a petrece cu oamenii cu care călătoriți (sau cu dvs. înșivă), o experiență de vacanță îmbogățită sau o combinație a tuturor acestor lucruri. Conceptul rămâne la fel de vital și relevant în ziua de azi, așa cum a fost de la început, deoarece recunoaștem valoarea din ce în ce mai mare pe care experiențele de călătorie o aduc în viața noastră.

Încă afacere de familie, CityPASS continuă să adauge cu atenție orașe și obiective turistice partenere, menținând în același timp nevoia de a face clienții fericiți. Sloganul „Pleacă cu mai mult decât ai venit” este ferm înrădăcinat în mintea celor peste 50 de angajați care lucrează pentru companiea care își are sediul în micul oraș de munte Victor, în Idaho, pe versantul vestic al Munților Teton.

Cum se poate pcumăra CityPASS pentru grupuri

Programele și prețurile CityPASS sunt create pentru călătorii individuali; CityPASS nu oferă reduceri de grup. Dacă organizați o vizită de grup la una sau mai multe obiective turistice, compania vă recomandă să rezervați direct la respectivele obiective care ar putea oferi prețuri de grup și să se adapteze mai bine nevoilor grupului. CityPASS este încă o opțiune excelentă pentru grupurile care cumpără în număr mare, dar vizitează atracții individual.

Dacă decideți că CityPASS este alegerea potrivită pentru grupul dvs., biletele pot fi achiziționate prin citypass.com sau de la oricare dintre atracțiile din programul CityPASS. Despre plata cu cardul de credit, trebuie să știți că grupuri de 200 sau mai puține persoane pot achiziționa CityPASS folosind coșul de cumpărături obișnuit citypass.com. Nu sunt oferite de reduceri de grup. Sunt acceptate plăți VISA, MasterCard, Discover, American Express, UnionPay, PayPal și Amazon. Cardul dvs. de credit poate avea o limită pentru valoarea tranzacției.

Plata prin cec companie

Grupurile de 25 sau mai multe persoane pot solicita o factură pentru plată prin cecul companiei sau al școlii. Trebuie să trimiteți un e-mail la grupuri@citypass.com, să includeți numele grupului dvs., datele călătoriei și orașul pe care îl vizitați și să așteptați un răspuns prin e-mail de la departamentul de vânzări al grupului. După primirea plății de către CityPASS, comanda dvs. vă va fi expediată. Plata prin cec este oferită pentru confortul dvs. Nu sunt oferite reduceri de grup. Operatorii de turism contractați trebuie să plaseze comenzi conform termenilor și condițiilor acordurilor lor. Pentru informații suplimentare, trebuie să contactați Departamentul de Vânzări și Marketing Turistic la tourismes@citypass.com.

CityPASS – Vizite de grup la obiective turistice

Puteți alege orașul care vă interesează, pentru mai multe informații despre obiectivele turistice cu opțiuni specifice grupului: Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Houston, New York, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Tampa Bay, Toronto.

Utilizarea și validitatea biletelor

Fiecare bilet este valabil pentru admiterea o singură dată la obiectivele turistice incluse pe biletul dvs. la momentul cumpărării (o „Atracție”), dacă nu este menționat altfel pe bilet. Fiecare bilet trebuie utilizat înainte de expirarea acestuia sau în termenul valabil al biletului. Biletele nu pot fi combinate cu alte reduceri. Persoanele adulte trebuie să achiziționeze un bilet pentru adulți. Obiectivele turistice pot refuza intrarea unei persoane care prezintă un bilet pentru copii, dar au depășit vârsta la care pot fi considerați copii. Utilizarea unui singur bilet pentru a obține admiterea de către mai multe persoane sau alte abuzuri în legătură cu un bilet se consideră infracțiune.

Fiecare vizitator trebuie să accepte răspunderea pentru fiecare bilet pe care îl achiziționează și își dă acordul să fie taxat prin cardul de credit, astfel încât să poată remedia orice eventual abuz. Orice utilizare greșită poate duce la confiscarea biletului și / sau anularea fără restituire a acestuia. Biletele sunt netransmisibile.

Reguli de atracție

Sunteți supus regulilor, reglementărilor, termenilor și condițiilor fiecărui obiectiv turistic, iar aceasta este o condiție de intrare la fiecare obiectiv. Obiectivele turistice pot schimba orele de funcționare, se pot închide temporar sau pot fi modificate sau întrerupte programul, fără notificare și fără răspundere față de CityPASS. O fotografie de identificare poate fi necesară pentru a intra într-un anumit obiectiv turistic. Intrarea dvs. într-un obiectiv turistic reprezintă consimțământ pentru fiecare regulament stabilit între obiectivul turistic și CityPASS, astfel încât să poată folosi orice filmare, fotografie, videoclip sau asemănarea posesorului de bilet în orice scop, fără nicio plată sau altă compensație pentru purtătorul de bilet.

Politica de returnare

CityPASS nu este responsabil pentru biletele pierdute sau furate, iar acestea nu sunt rambursabile. Nici biletele parțial sau complet utilizate nu sunt rambursabile. Trebuie să citiți politica de returnare, integral. Bilete CityPASS (cu excepția biletelor pentru parcuri tematice): CityPASS oferă o rambursare completă pentru produsele CityPASS neutilizate achiziționate de la citypass.com, cu excepția biletelor pentru parcuri tematice, timp de până la 365 de zile de la data achiziției. Biletele pentru parcuri tematice sunt nereturnabile și nerambursabile.

Termeni și condiții

Vă asumați în mod voluntar toate riscurile și pericolul de vătămare corporală, pierderea proprietății și toate celelalte pericole care rezultă din, legate de sau sunt incidente pentru vizita dvs. la fiecare obiectiv turistic, indiferent înainte, în timpul sau după vizita dvs. CityPass este o companie de marketing turistic și nu are nicio responsabilitate sau control asupra funcționării vreunui obiectiv turistic inclus în bilet. Prin achiziționarea biletului, ați acceptat că răspunderea companiei pentru orice revendicare, vătămare, pierdere, furt sau orice altă dispută sau controversă („Revendicare”) este direct sau indirect legată de vizita dvs. la un obiectiv turistic, orice călătorie către sau dintr-o destinație sau experiența dvs. de cumpărare a biletului cu un vânzătorul de bilete – terță parte -, este limitat la o restituire a biletului, indiferent de tipul revendicării.

Achiziționând biletul, sunteți de acord că orice reclamație din partea dvs. sau a companiei împotriva celuilalt, care rezultă din sau direct sau indirect legat de bilet va fi soluționată exclusiv și în final prin arbitraj obligatoriu, în conformitate cu regulile și procedurile Asociației Americane de Arbitraj (” AAA „). Arbitrul poate acorda bani sau scutire de ajutor numai în favoarea părții individuale care solicită ajutor și numai în măsura în care este necesară pentru a oferi ajutor justificat de revendicarea individuală a acelei părți.

Produsele CityPASS nu sunt eligibile pentru colectare de fonduri caritabile sau licitații. Atracțiile, care păstrează dreptul de proprietate asupra admisiunilor individuale incluse în produsele CityPASS, nu permit CityPASS să furnizeze produse în astfel de scopuri. În schimb, partenerii solicită ca toate cererile caritabile să se adreseze direct departamentelor lor acțiuni caritabile.

Nu este necesar să faceți rezervări la atracțiile New York CityPASS și cele mai multe atracții nu acceptă rezervări pentru deținătorii de CityPASS. Cu toate acestea, trei obiective turistice vă permit să vă asigurați un bilet în avans, dacă doriți.

La Statue Cruises, aveți timp, cel mult trei zile, pentru alege o croazieră, după ce vă asigurați personalul de îmbarcare cu mijloace proprii. După ce aveți permisul de îmbarcare, puteți trece direct la verificarea de securitate, dar trebuie să acordați cel puțin 45 de minute pentru verificările de securitate și îmbarcare.

Rezervarea online pentru Top of the Rock nu va activa perioada de valabilitate de 9 zile. Obiectivele turistice de mai sus, precum și 9/11 Memorial & Museum și Hornblower Sightseeing Cruises (disponibile doar cu C3), vă permit să faceți rezervări în avans, prin telefon sau online, atunci când achiziționați bilete individuale de acces direct de la sursă. Celelalte obiective turistice partenere CityPASS nu acceptă rezervări pentru niciun tip de bilet.

De unde puteți cumpăra un CityPASS

Destinații: Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Houston, Seattle, Tampa Bay, Toronto. Biletele CityPASS pentru destinațiile de mai sus sunt vândute online și pentru obiecttivele turistice incluse. Când cumpărați online, veți avea posibilitatea de a alege bilete mobile, vouchere sau broșuri de bilete. Sau, puteți cumpăra broșuri CityPASS cu bilete de la orice obiectiv turistic inclus, odată ce ajungeți la destinație.

Destinații: biletele New York City, San Francisco New York CityPASS și San Francisco CityPASS sunt vândute online și la obiectivele turistice incluse în oferta CityPass. Când cumpărați online, veți avea posibilitatea să alegeți bilete sau vouchere mobile sau broșuri de bilete. Sau, puteți cumpăra la broșuri la orice atracție inclusă odată ce ajungeți în orașul dvs. de destinație. Biletele New York C3 și San Francisco C3 sunt vândute exclusiv online pe citypass.com.

Destinații: biletele Denver, Philadelphia C3, C4 și C5 sunt vândute exclusiv online pe citypass.com.
Destinații: Orlando, South California CityPASS este un vânzător autorizat de bilete pentru bilete cu parcuri tematice cu reducere. Aceste bilete pentru parcuri tematice sunt vândute exclusiv online, pe citypass.com.

Cum funcționează un voucher CityPASS

Dacă veți cumpăra de la citypass.com și alegeți opțiunea de livrare prin e-mail, veți primi un link pentru voucherul dvs. CityPass vă va fi trimis prin e-mail, după ce ați finalizat comanda. Dacă veți comanda mai multe produse CityPASS, veți primi un e-mail separat pentru voucherul fiecărui oraș. Tichetele CityPASS sunt documente pdf care trebuie deschise cu Adobe.

Dacă nu aveți Adobe pe computer, descărcați cea mai recentă versiune gratuită de la http://get.adobe.com/reader. Printează-ți bonul înainte de a ajunge la primul obiectiv turistic, unde îl vei schimba pentru toate broșurile CityPass din comanda dvs. Voucherele trebuie schimbate în termen de 6 luni de la cumpărare. Locațiile de schimb sunt incluse pe voucher.

Diferența dintre o broșură CityPass, un bilet mobil și un voucher

Când achiziționați bilete CityPass de la citypass.com, aveți două opțiuni de livrare: Transport: alegeți opțiunea de expediere și vă vom expedia broșura CityPass în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Portugalia, Spania, Canada, Australia sau Noua Zeelandă. E-mail: alegeți livrarea prin e-mail pentru a vă livra biletele CityPASS prin e-mail.

Pentru majoritatea orașelor, acesta va fi un bilet mobil, pe care îl puteți afișa pe telefon pentru a fi accesat la fiecare obiectiv turistic sau vă puteți imprima biletele, dacă preferați o copie pe hârtie. Pentru câteva orașe, acesta va fi un voucher, pe care îl veți prezenta la primul obiectiv turistic pe care îl vizitați, pentru a face schimb de broșuri. Voucherele pentru unele orașe trebuie tipărite, în timp ce altele pot fi afișate pe un telefon. Instrucțiunile incluse cu voucherul dvs. vor include detalii despre acest lucru. Pentru biletele C3, C4 și C5, precum și biletele Orlando și South California CityPass, livrarea prin e-mail a biletelor mobile este singura opțiune.

Biletele CityPass sunt valabile timp de 9 zile consecutiv, inclusiv prima zi de utilizare, cu excepția biletelor Denver CityPass, care sunt valabile 7 zile consecutiv, inclusiv prima zi de utilizare, și biletele Orlando CityPass și South California CityPass, care au variații diferite. Valabilitatea este în funcție de biletele achiziționate. Informațiile de valabilitate pentru biletele Orlando CityPass și biletele South California CityPass pot fi găsite pe site-ul companiei și sunt incluse cu instrucțiunile de achiziție.

Destinaţii

Atlanta

6a35912037a3207b52182c9e20fc0549524bb0b7aca30e7fadfe572929fa578f

CityPass include acvariul Georgia, World of Coca-Cola, CNN Studio Tours, Zoo Atlanta SAU Centrul Național pentru Drepturile Civile și ale Omului, Muzeul de Istorie Naturală sau Banca de Fotbal a Colegiului Famei.

Acvariul Georgia

Aici găsiți 10 milioane exemplare uimitoare de pești, la Georgia Aquarium. Vizitați și aflați despre rechinii balenă, balene beluga, raze manta, pinguini și lei de mare. Nu ratați prezentarea leului de mare și prezentările show-ului Delfinului, Teatrul Funerabil 4D și plimbarea zilnică a pinguinului Waddle Walk. Accesul include: intrarea în acvariu accelerată și oricând trecerea, inclusiv intrarea o singură dată în toate galeriile, show-ul Delfinului, prezentarea leului de mare și Teatrul 4D Funbelievable. Prezentări și expoziții bazate pe disponibilitatea de prim-venit.

Lumea Coca-Cola

Puteți pătrunde în tainele bogatei moșteniri a Coca-Cola din Loft, unde veți fi înconjurat de aproape 200 de artefacte istorice internaționale, reprezentând mai mult de 125 de ani de Coca-Cola. Veți vedea cum funcționează procesul de îmbuteliere, veți afla mai multe despre originile formulei secrete și veți putea vedea cum se fabrică. O experiență inedită poate fi amestecul propriei băuturi în Virtual Taste Maker și veți vedea cum se compară rețeta dvs. cu formula Coca-Cola. Explorați influența Coca-Cola asupra culturii populare în Galeria Pop Culture, unde veți găsi opere de artă originale, artefacte și exponate interactive. Feliați, amestecați și savurați, pentru a vă bucura inima gustând! Alegeți din peste 100 de băuturi diferite reprezentând produse Coca-Cola din întreaga lume.

Acces general, cu intrare accelerare în perioadele de maximă prezență, 4D Theatre și o Coca-Cola rece, cu gheață, Diet Coke sau Coke Zero, într-o sticlă de aluminiu, la intrare. Prezentați biletele CityPass la arcul de intrare roșu și treceți prin zona de screening de securitate, pentru a începe turul auto-ghidat.

Boston

Accesul CityPASS include: acvariul din Noua Anglie, Muzeul Științei, observatorul Skywalk, croaziere în portul Harbour, Muzeul de Istorie Naturală Harvard.

Muzeul Științei

Imaginați-vă că vă puteți apropia de o fosilă Triceratops, în vârstă de 65 de milioane de ani, asistând la o furtună interioară, cu fulgere, sau că faceți o călătorie în corpul uman. Cu 700 de exponate interactive, expoziții temporare interesante, prezentări zilnice și animale vii, în acest muzeu există câte ceva pentru toată lumea. Creați, experimentați și distrați-vă la Muzeul Științei! Accesul include intrarea în toate sălile de expoziții.

Observatorul Skywalk

Puteți începe turul din Boston cu vederi panoramice la 360 de grade ale orașului și nenumărate repere din Boston. Puteți prinde gustul real al culturii și al cartierelor orașului, cu expoziții interactive antrenante. Explorați trecutul istoric al orașului cu turul multimedia inclus și Muzeul Dreams of Freedom.

Chicago

Accesul CityPass include acvariul Shedd – cu prioritate la intrare, Skydeck Chicago – Acces pe timp de zi și pe timp de noapte, Muzeul Field – acces general, Planetarul Adler – ENTRY + 2 SKY SHOWS + ATWOOD SPHERE EXPERIENCE sau Art Institute of Chicago – intrare rapidă, Museum of Science and Industrie – Intrare + 1 experiență specială; sau punte de observație 360 CHICAGO – EXPRESS ENTRY.

Skydeck Chicago

Vă puteți delecta cu vederi inegalabile la 360 de grade, din patru state, din partea de sus a renumitului Turn Willis (fostul Sears Tower), cea de-a doua clădire, ca mărime, din partea occidentală a SUA. Respirați adânc și ieșiți pe The Ledge – balcoane din sticlă cu 103 etaje, deasupra orașului Chicago! Completați-vă vizita cu exponate interactive, fotografii și un film despre ascensiunea la Turnul Willis. Acces pe timp de zi și pe timp de noapte. Două vizite în partea de sus! Acces general în timpul zilei (martie-9 sept., 10-10 p.m., sâmb. 8:30 – 12:00; octombrie-10 februarie-20:00, sâmbătă 9:30 am-21:00), plus Bonus în aceeași zi, Acces general noapte (mar-sept. 18:00 -10:00, sâmbătă 18:00 – 12:00; Octombrie-6 februarie-20:00, Sâmbătă 18:00 -9 pm).

Planetariul Adler

Explorați spațiul, la primul planetariu din America! Experimentați activități practice, descoperiți fapte minunate din Univers. Cu două teatre cu cupole, 60.000 de metri pătrați de expoziții și telescopul ultraperformant al Observatorului Doane, petreceți o zi văzând de ce „Space is Freaking Awesome” (Spațiul eal naibii de minunat!). Intrare + 2 SKY SHOWS + experiență ATWOOD SPHERE. Intrarea în muzeu, cu acces la toate expozițiile, istoricul Atwood Sphere, plus alegerea dvs. pentru DOUĂ spectacole pe cer.

Dallas

Accesul CityPass include Perot Museum of Nature and Science, Reunion Tower GeO-Deck, The Sixth Floor Museum at Dealey Plaza, Zoo Dallas sau George W. Bush Library and Museum Presidential.

Muzeul Perot al Naturii și Științei

Revitalizați-vă curiozitatea și puneți-vă creierul la încercare, la Muzeul Perot! Unde mai poți alerga împotriva unui T. Rex virtual, unde poți să atingi o tornadă sau să lupți cu prietenii, într-o arenă robotică, cu telecomandă? Cu 11 săli de expoziții hands-on pentru a explora și un teatru 3D de ultimă oră, Muzeul Perot oferă o zi întreagă de noi descoperiri. Pregătește-te să fii uimit. Accesul include intrarea generală în sălile de expoziție și un film 3D, plus orice programare publică în ziua vizitei.

Reunion Tower GeO-Deck

Experimentați vederi uimitoare în 360 de grade din Dallas, de la 470 de metri, pe singura punte de observații interioare și exterioare din Dallas, care oferă camere de zoom de înaltă claritate, ecrane tactile interactive, telescoape, fotografii și capsula timpului digitală Reunion Tower Constellation. Acces general.

Denver

Alegeți din aceste atracții de top din Denver. Downtown Aquarium Muzeul Naturii și Științei Denver Zoo Zoo Muzeul Copiilor din Denver, la Marsico Campus Denver, Botanic Gardens, Wings Over the Rockies Aer și Muzeul Spațiului, Muzeul de Artă din Denver sau Centrul de Istorie Colorado.
Cum funcționează obținerea și utilizarea biletelor Denver CityPASS. Este ușor. Cumpărați online și primiți bilete mobile sau imprimabile. Puteți începe aventura imediat sau într-un an de la cumpărare. Se poate accesa orice – 3, 4 sau 5 obiective turistice, timp de 7 zile consecutiv. Astfel economisiți bani și vă bucurați de distracția și flexibilitatea Denver CityPass!

Muzeul copiilor din Denver din campusul Marsico

Faceți orice, la Muzeul Copiilor din Denver, din campusul Marsico! Indiferent dacă vă plimbați în aer liber, pe o linie zip, alimentați un balon cu aer cald, sculptați o capodoperă din lut sau stați în interiorul unei bule de 6 metri, există întotdeauna ceva de creat, explorat și descoperit.
Acces general.

Wings Over the Rockies, Muzeul Aerului și al Spațiului

Accesați Wings Over Rockies Air & Space Museum și veți găsi aici peste 50 de vehicule și aeronave expuse, experiențe de simulatoare de zbor palpitante, exponate de călătorie de talie mondială și multe altele. Explorați moștenirea unică a aviației din Colorado, priviți pe o stâncă de lună misiunea spațială Apollo și scufundați-vă în moștenirea militară care a contribuit la modelarea statului centenar.
Expoziții cu acces general și călătorii la Muzeul Air & Space, situat in cartierul istoric Lowry din Denver, CO.

Houston

Accesul CityPass include Centrul Spațial Houston, Acvariul din centrul orașului, Muzeul de Științe Naturale din Houston, Gradina Zoologică din Houston sau Muzeul de Arte Plastice, Houston, Boardwalk Kemah sau Muzeul Copiilor din Houston.

Centrul spațial Houston

Puteți explora minunile spațiului și vă puteți lăsa imaginația să se înarmeze. Mergeți în culise la NASA Johnson Space Center pentru a vedea trecutul, prezentul și viitorul programului spațial. Transportați-vă pe planeta roșie, într-o expoziție distractivă și interactivă, Mission Mars. Accesați reperul internațional Independence Plaza, o expoziție uluitoare, unde puteți explora aeronava de transport – navetă autentică originală -, completată de o replică – navetă spațială, reproducere de înaltă fidelitate.
Acces general, inclusiv la Plaza Independence și turul tramvaiului NASA.

Kemah Boardwalk

Aici vă puteți bucura de plimbări și distracții, nouă restaurante pe malul apei, cumpărături, jocuri, show-uri în direct și festivaluri de weekend. Puteți îndrăzni să vă urcați în rollercoasterul Bullet, să încercați trenul și roata Ferris cădeți în gol 140 de metri. Kemah Boardwalk cheamă toți copiii – tineri și bătrâni!
Accesul include All-Day Ride Pass – intrare pentru întreaga zi (Stingray, Boardwalk Beast și Iron Eagle nu sunt incluse).We all have a lot to learn from the US tourism and its greatest specialists. A very good example of how to do things perfect for the tourists is CityPASS. Easy to buy, easy to use, the CityPASS also helps the visitors in organising their trips better, giving them the best ideas and the best timing.

When Mike Gallagher and Mike Morey started CityPASS in 1997, they knew they didn’t want to offer just another discounted attraction ticket. They wanted to offer more. They wanted to create a product that would not only save money, but also save time, while offering a rich, memorable experience at several attractions, not just one. And out of this partnership between two guys who’d spent much of their respective careers working at, with, or around attractions, CityPASS was born.

To help create the experience they envisioned, they hand-picked the very best attractions in the very best cities across North America, with a savings of up to half off the price of separate admission. They purposely designed CityPASS to include a limited number of the most popular attractions, assuring a great experience that makes the most of every minute, without a ton of research needed.

At CityPASS, your time at the attraction – whether it’s an aquarium, observatory, theme park or museum – allows you to get connected to the people you’re traveling with, as well as to history or art or nature. By design, CityPASS gives you ample time – 9 days – to enjoy a destination, eliminating the need to rush frantically from attraction to attraction to get your money’s worth.

You really leave with more than you came with – whether that’s more money to spend on other parts of your vacation (or to save), more time to spend with the people you’re traveling with (or yourself), an enriched vacation experience, or some combination of all of those things. The concept remains as vital and relevant today as it did back then, as we recognize the increasing value that experiences bring to all of our lives.

Still family-owned and operated, CityPASS continues to thoughtfully add cities and partner attractions while maintaining focus on creating happy customers. “Leave with more than you came with” is firmly entrenched in the minds of the 50+ staff that work for the company, headquartered in the small mountain town of Victor, Idaho, on the west slope of the Teton Mountains.

CityPASS Purchase for Groups

CityPASS programs and pricing are created for individual travelers; CityPASS does not offer group discounts. If you’re organizing a group visit to one or more attractions, the company recommend that you book directly with the attractions; they may be able to offer group pricing and better accommodate your group. CityPASS is still a great option for groups that are purchasing in bulk but visiting attractions individually.

If you decide CityPASS is the right choice for your group, tickets may be purchased through citypass.com or at any of the attractions in the CityPASS program. About the Credit Card Payment, you have to know that groups of 200 or less may purchase CityPASS using the regular citypass.com shopping cart. Group discounts are not offered. VISA, MasterCard, Discover, American Express, UnionPay, PayPal and Amazon Payments are accepted. Be aware that your credit card may have a transaction amount limit.

Payment by company check

Groups of 25 or more may request an invoice for payment by company/school check. You have to e-mail groups@citypass.com, include the name of your group, travel dates and city you are visiting and expect an email reply from the group sales department. After payment is received by CityPASS, your order will be shipped to you. Payment by check is offered for your convenience. Group discounts are not offered. Travel Trade Members Contracted operators are to place orders per the terms and conditions of their agreements. For additional information, you should contact the Tourism Sales and Marketing Department at tourismsales@citypass.com.

CityPASS Attraction Visits by Groups

You can choose your city of interest for more information about attractions with specific group requirements: Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Houston, New York, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Tampa Bay, Toronto.

Ticket use and validity

Each ticket is valid for one-time admission to the attractions included on your ticket at the time of purchase (an „Attraction”) unless otherwise noted on the ticket. Each ticket must be used prior to the expiration date of such ticket or within the stated validity of the ticket. Each ticket cannot be combined with other discounts. Persons over the child age range must purchase an adult ticket. Attractions may deny entry to anyone over the child age range who presents a child ticket. The use of a single ticket to gain admissions by multiple individuals, or other misuse of a ticket, is a criminal offense.
Every visitor must accept responsibility for each ticket that he/she purchasea and consent to his/her credit card being charged to remedy any misuse. Any misuse may result in the ticket being confiscated and/or voided without refund. Each ticket is non-transferable.

Attraction rules

You are subject to each Attraction’s rules, regulations, terms and conditions as a condition of entry to each Attraction. Attractions may change operating hours, close temporarily, or may otherwise change or be discontinued without notice and without liability to CityPASS or the Attractions. Photo identification may be required for entry to an Attraction. Your entry to an Attraction constitutes consent for each Attraction and CityPASS to use any film, photograph, video, or likeness of ticket bearer for any purpose whatsoever without any payment or other compensation to the ticket bearer.

Return policy

CityPASS is not responsible for lost or stolen tickets and lost or stolen tickets are non-refundable. Partially or fully used tickets are non-refundable. You must read the Full Return Policy. CityPASS Tickets (excluding theme park tickets): CityPASS offers a full refund on unused CityPASS products purchased from citypass.com, excluding theme park tickets, for up to 365 days from the purchase date. Theme Park Tickets are non-refundable and non-transferable.

Terms

You voluntarily assume all risks and danger of personal injury, property loss and all other hazards arising from, related to or incidental to Your visit to each Attraction, whether before, during or after Your visit. CityPass is a tourism marketing company and have no responsibility or control over the operation of any Attraction included in the ticket. By purchasing the ticket, you have agreed that the company’s liability for any claim, injury, loss, theft, tort, or other dispute or controversy („Claim”) that is directly or indirectly related to your visit to an Attraction, any travel to or from an Attraction, or your ticket purchase experience with a third party ticket seller, is limited to a refund of the ticket, regardless of the type of Claim.

By purchasing the ticket, you agree that any claim by you or the company against the other, arising from or directly or indirectly relating to the ticket shall be resolved exclusively and finally by binding arbitration under the rules and procedures of the American Arbitration Association („AAA”). The arbitrator may award money or injunctive relief only in favor of the individual party seeking relief and only to the extent necessary to provide relief warranted by that party’s individual Claim.

CityPASS products are not available for charitable fund-raisers or auctions. The attractions, which retain legal ownership of the individual admissions included in CityPASS products, do not allow CityPASS to provide products for such purposes. Instead, they ask that all charitable requests go directly to their charitable giving departments.

It is not necessary to make reservations at New York CityPASS attractions, and most attractions do not accept reservations for CityPASS holders; however, three attractions do allow you to secure a ticket in advance if you wish.

At Statue Cruises, you have up to three days to board a cruise after securing your boarding pass in person. Once you have your boarding pass, you can proceed directly to security upon your return at your desired cruise time, but you have to allow at least 45 minutes for security and boarding.

Reserving a Top of the Rock time online will not activate the 9-day validity period. The above attractions, as well as the 9/11 Memorial & Museum and Hornblower Sightseeing Cruises (available only with C3), allow you to make advance reservations by phone or online when you purchase individual admission tickets directly from them. The other CityPASS attractions do not accept reservations for any ticket types.

Where can you buy a CityPASS

Destinations: Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Houston, Seattle, Tampa Bay, Toronto CityPASS tickets for the above destinations are sold online and at the included attractions. When buying online, you will have the choice of mobile tickets, vouchers or ticket booklets. Or, you can buy at CityPASS ticket booklets at any included attraction once you arrive in your destination city.

Destinations: New York City, San Francisco New York CityPASS and San Francisco CityPASS tickets are sold online and at the included attractions. When buying online, you will have the choice of mobile tickets or vouchers or ticket booklets. Or, you can buy at booklets at any included attraction once you arrive in your destination city. New York C3 and San Francisco C3 tickets are sold exclusively online at citypass.com.

Destinations: Denver, Philadelphia C3, C4 and C5 tickets are sold exclusively online at citypass.com.
Destinations: Orlando, Southern California CityPASS is an authorized ticket seller for discounted theme park tickets. These theme park tickets are sold exclusively online at citypass.com.

How does a CityPASS voucher work

If you purchase from citypass.com and choose the Email delivery option, a link to your CityPass voucher will be emailed to you after you have completed your order. If you order more than one CityPASS product, you will receive a separate email for each city’s voucher. CityPASS vouchers are .pdf documents which must be opened with Adobe.

If you do not have Adobe on your computer, please download the latest free version at http://get.adobe.com/reader. Print your voucher before arriving at your first attraction, where you will exchange it for all the CityPass booklets in your order. Vouchers must be exchanged within 6 months of purchase. Exchange locations are included on voucher.

The difference between a CityPass booklet, mobile ticket and voucher

When you purchase CityPass tickets from citypass.com, you have two delivery options: Shipping: Choose the shipping option and we will ship your CityPass booklet to U.S., U.K., France, Germany, Italy, Portugal, Spain, Canada, Australia or New Zealand. Email: Choose the email delivery to have your CityPASS tickets delivered to you via email.

For most cities, this will be a mobile ticket, which you can show on your phone for entry at each attraction, or you can print your tickets if you prefer a paper copy. For a few cities, this will be a voucher, which you will present at the first attraction you visit to exchange for your booklet. Vouchers for some cities must be printed, while others may be shown on a phone. The instructions included with your voucher will include details on this. C3, C4 and C5 tickets, as well as Orlando and Southern California CityPass tickets, email delivery of mobile tickets is the only option.

CityPass tickets are valid for 9 consecutive days including the first day of use, with the exception of Denver CityPass tickets, which are valid for 7 consecutive days including the first day of use, and Orlando CityPass tickets and Southern California CityPass tickets, which have varying validity depending on the tickets purchased. Validity information for Orlando CityPass tickets and Southern California CityPass tickets can be found on the company’s website and is included with purchase instructions.

Destinations

Atlanta

CityPass Admission Includes Georgia Aquarium, World of Coca-Cola, CNN Studio Tours, Zoo Atlanta OR National Center for Civil and Human Rights, Fernbank Museum of Natural History or College Football Hall of Fame.

Georgia Aquarium

Here you find 10 million gallons of awe-inspiring wonders at Georgia Aquarium. Visit and learn about whale sharks, beluga whales, manta rays, penguins and sea lions. Don’t miss the sea lion presentation and Dolphin Celebration presentations, The 4D Funbelievable Theater and the daily penguin Waddle Walk. Admission includes: Expedited Aquarium Entry and Anytime Pass, including one-time entry to all galleries, Dolphin Celebration, sea lion presentation, and The 4D Funbelievable Theater. Presentations and exhibitions based on first-come, first-served availability.

World of Coca-Cola

You can immerse yourself in the rich heritage of Coca-Cola in the Loft, where you’ll be surrounded by nearly 200 historical and international artifacts representing more than 125 years of Coca-Cola. See first-hand how the bottling process works. Learn about the origins of secret formula and visit the vault that secures it. Along the way, mix your own beverage with the Virtual Taste Maker, and see how your recipe compares to the Coca-Cola formula. Explore Coca-Cola’s influence on popular culture in the Pop Culture Gallery, where you’ll find original artworks, artifacts and interactive exhibits. Sip, mix and savor to your heart’s delight in Taste It! Choose from more than 100 different beverages representing Coca-Cola products from all over the world.

General Admission with expedited entry during peak attendance periods, 4D Theater, and an ice-cold Coca-Cola, Diet Coke or Coke Zero in an aluminum bottle when you enter the lobby. Present your CityPass tickets at the red entry arch and pass through the security screening area to begin your self-guided tour.

Boston

CityPASS Admission Includes: New England Aquarium, Museum of Science, Skywalk Observatory, Boston Harbor Cruises Harvard Museum of Natural History.

Museum of Science

Just imagine getting up close and personal with a 65-million-year-old Triceratops fossil, witnessing an indoor lightning storm and taking a journey inside the human body. With 700 interactive exhibits, exciting temporary exhibitions, daily presentations, and live animals, there is something for everyone! Create, experiment and have fun at the Museum of Science! Admission includes general exhibit halls admission.

SKYWALK OBSERVATORY
You can start your tour of Boston with 360-degree panoramic views of the city and countless Boston Landmarks. Get a real flavor of the city’s distinctive Culture and neighborhoods with engaging interactive exhibits. Explore the city’s historic past with the included multimedia tour and Dreams of Freedom Museum.

Chicago

CityPass Admission includes Shedd Aquarium – PRIORITY ENTRY, Skydeck Chicago – DAY/NIGHT ADMISSION, Field Museum – ALL-ACCESS PASS, Adler Planetarium – ENTRY + 2 SKY SHOWS + ATWOOD SPHERE EXPERIENCE or Art Institute of Chicago – FAST PASS, Museum of Science and Industry – ENTRY + 1 TICKETED EXPERIENCE or 360 CHICAGO Observation Deck – EXPRESS ENTRY.

Skydeck Chicago

You can treat yourself to unparalleled 360-degree views of up to four states from the top of the world-renowned Willis Tower (formerly Sears Tower), the Western Hemisphere’s second-tallest building. Take a deep breath and step out onto The Ledge – glass floor balconies 103 floors over Chicago! Complete your visit with interactive exhibits, photo ops and a movie about Willis Tower’s rise to prominence. DAY/NIGHT ADMISSION Two visits to the top! Daytime General Admission (Mar-Sept 9am-10pm, Sat 8:30am-12am; Oct-Feb 10am-8pm, Sat 9:30am-9pm), plus Same-day Bonus Night General Admission (Mar-Sept 6pm-10pm, Sat 6pm-12am; Oct-Feb 6pm-8pm, Sat 6pm-9pm).

Adler Planetarium

Explore space at America’s first planetarium! Experience hands-on, minds-on activities and discover mind-blowing facts about the Universe. With two domed theaters, 60,000 square feet of exhibitions and the Doane Observatory’s research quality telescope, spend a day seeing why “Space is Freaking Awesome.” ENTRY + 2 SKY SHOWS + ATWOOD SPHERE EXPERIENCE Museum entry with access to all exhibitions, the historic Atwood Sphere, plus your choice of TWO sky shows.

Dallas

CityPass Admission includes Perot Museum of Nature and Science, Reunion Tower GeO-Deck, The Sixth Floor Museum at Dealey Plaza, Dallas Zoo or George W. Bush Presidential Library & Museum.

Perot Museum of Nature and Science

Rev up your curiosity and put your brain to the test at the Perot Museum! Where else can you race against a virtual T. rex, touch a tornado, or battle your friends in a remote-control robot arena? With 11 hands-on exhibit halls to explore and a cutting-edge 3D theater, the Perot Museum offers a full day of discovery. Get ready to amaze your brain. Admission includes general admission to exhibit halls and a 3D film, plus any public programming on day of admission.

Reunion Tower GeO-Deck

Experience breathtaking 360-degree views of Dallas from 470 feet up at the only indoor/outdoor observation deck in Dallas, featuring high-definition zoom cameras, interactive touch screens, telescopes, photo ops and the Reunion Tower Constellation digital time capsule. General admission.

Denver

Choose from these top Denver attractions. Downtown Aquarium Denver Museum of Nature & Science Denver Zoo Children’s Museum of Denver at Marsico Campus Denver Botanic Gardens Wings Over the Rockies Air & Space Museum Denver Art Museum History Colorado Center How It Works Getting and using Denver CityPASS tickets is easy—you’ll love it! Get It. Purchase online and receive mobile or printable tickets. You can start your adventure right away or within a year of purchase. Use It. Visit any 3, 4 or 5 attractions over a consecutive 7-day period. No matter which ones you choose, you can’t go wrong. Love It. Save money and enjoy the fun and flexibility of Denver CityPass!

Children’s Museum of Denver at Marsico Campus

Do it all at the Children’s Museum of Denver at Marsico Campus! Whether you’re swinging through the air on a zip line, powering a hot air balloon, sculpting a clay masterpiece or standing inside a 6-ft bubble, there is always something to create, explore and discover. General admission.

Wings Over the Rockies Air & Space Museum

Visit Wings over the Rockies Air & Space Museum and find more than 50 iconic aircraft and space vehicles, thrilling flight simulator experiences, world-class traveling exhibits and much more. Explore Colorado’s unique aviation heritage, gaze upon an Apollo moon rock and dive into the military legacy that has helped shape the Centennial State. General admission and traveling exhibits at the Air & Space Museum located in the historic Lowry neighborhood in Denver, CO.

Houston

CityPass Admission includes Space Center Houston, Downtown Aquarium, Houston Museum of Natural Science, Houston Zoo or Museum of Fine Arts, Houston, Kemah Boardwalk or Children’s Museum of Houston.

Space Center Houston

You can explore the wonders of space and let your imagination soar. Go behind the scenes at NASA Johnson Space Center to see the past, present and future of the space program. Transport yourself to the red planet in a fun and interactive exhibit, Mission Mars. Visit the international landmark Independence Plaza, a breathtaking exhibit where you can explore the original authentic shuttle carrier aircraft, topped by a full-sized, high-fidelity space shuttle replica. Be inspired!
General admission, including Independence Plaza and the NASA tram tour.

Kemah Boardwalk

Here you can enjoy amusement rides, nine waterfront restaurants, shopping, midway games, live entertainment and weekend festivals. Brave the Bullet rollercoaster, ride the train and Ferris wheel, and plunge 140 feet on the Drop Zone. Kemah Boardwalk appeals to all kids – young and old! Admission includes All-Day Ride Pass (Stingray, Boardwalk Beast, and Iron Eagle not included).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>