Uncategorized

Mult așteptatul parc tematic acvatic al Universal Orlando Resort va fi inaugurat în 2017

Credit foto: PRNewswire, Universal Orlando
O oază luxuriantă se desfasoara în fața ochilor turiștilot, transportându-i instantaneu pe o insulă puțin cunoscută din Pacific. În depărtare, un vulcan gigantic se ridică deasupra unei plaje înspumate, oferind o cascadă maiestuosă pe timpul zilei și  lavă în flăcări pe timpul nopții.
Acesta este Volcano Bay al Universal – un parc tematic acvatic care se va deschide anul viitor, la Universal Orlando Resort. Întins pe o suprafață de 11 hectare, cel de-al treilea parc tematic al Universal Orlando va oferi o experiență acvatică inovativă, care le va permite vizitatorilor să se bucure mai mult de vacanță.
Acest parc unic va combina experiențele pline de adrenalină cu cele confortabile, astfel încât familiile să poată obține maximum de la vacanța lor împreună. Ei nu vor mai trebui să stea la cozi lungi sau să se lupte cu tuburile, înainte de a se scufunda în atracții unice găsite în întregul parc. Vor exista o varietate de experiențe, de la râuri învolburate și cabane private, cu două etaje, la plimbări cu pluta și tobogane de răsucire care îi va lansa pe oaspeți deasupra apei.
Iată ultimele informații despre Volcano Bay:
18 atracții unice în patru zone tematice distincte: Volcano Bay va oferi 18 atracții unice variind de la îndrăznețe la liniștite. Acestea vor fi împărțite în patru zone distincte unde va exista câte ceva pentru toată lumea, inclusiv un bazin cu valuri în mai multe direcții, cu plaje de nisip, un râu liniștit, plimbări cu pluta multi-rider, tobogane de viteză ce pornesc din partea de sus a vulcanului și ajung în apele de la baza acestui – și o atracție surpriză care va fi dezvăluită la o dată ulterioară.
O echipă premiată de creatori: Un loc ca acesta ar putea fi adus la viață numai de echipa de creație de la Universal – aceeași echipă care se află în spatele ” The Wizarding World of Harry Potter”, ”The Amazing Adventures of Spider-Man” și ”Despicable Me Minion Mayhem”. Echipa a cercetat parcuri acvatice și stațiuni tropicale din întreaga lume pentru a ajuta la redefinirea experienței parcurilor acvatice și a-și forma viziunea asupra Volcano Bay.
Facilități ușor de accesat în întreg parcul: Fiecare zonă a parcului va oferi propriile sale facilități ușor de accesat, cum ar fi locații de concierge și vestiare, astfel încât oaspeții nu vor trebui să se plimbe prin tot parcul pentru a obține ceea ce au nevoie. Vor exista, de asemenea, restaurante tematice și baruri situate în parc, oferind priveliști impresionante asupra vulcanului.
O amplasare convenabilă la Universal Orlando: Volcano Bay va fi localizat în interiorul Universal Orlando, lângă Cabana Bay Beach Resort. Acest parc se va afla la doar o scurtă plimbare de alte două parcuri tematice ale Universal Orlando – Universal Studios Florida si Universal’s Islands of Adventure -, de hotelurile Loews Portofino Bay Hotel, Hard Rock Hotel, Loews Royal Pacific Resort, și Universal CityWalk.
Biletele internaționale vor fi scoase la vânzare în curând: Universal Orlando va introduce în curând un bilet multiplu, 3-Park Explorer, pentru oaspeții care și-au planificat să experimenteze mult așteptatul Volcano Bay începând cu 1 iunie 2017. Biletele vor fi în curând disponibile prin intermediul site-uri web și agențiile de turism. Opțiuni suplimentare de bilete vor fi anunțate mai târziu.
Pentru mai bine de 25 de ani, Universal Orlando Resort a creat vacanțe epice pentru întreaga familie – experiențe incredibile, care îi plasează pe oaspeți în centrul poveștilor puternice și aventurilor.
Din 2010, Universal Orlando Resort a dezvăluit 20 noi experiențe pentru oaspeți – atracții puternice, oportunități de luat masa incredibile și hoteluri tematice cu un design inovativ. Anul acesta, vor fi inaugurate cel de-al cincilea hotel al Universal Orlando  – Loews Sapphire Falls Resort; Skull Island: Reign of Kong, o atracție inovatoare în Insulele Aventurii; CityWalk; și o experiență culinară unică  – The Toothsome Chocolate Emporium & Savory Feast Kitchen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *