TUI Blue inaugurează primul hotel în Insulele Canare

 

TUI-Blue-Zimmer-Sarigerme-ParkCredit foto: TUI Blue

Familia TUI Blue se va mări cu un hotel suplimentar, din luna noiembrie a acestui an: TUI Blue Jardin Tropical Tenerife. Alături de cele două hoteluri deschise în Turcia, în mai,  TUI Blue Palm Garden pe Riviera turcească și TUI Blue Sarigerme Park pe Marea Egee – și cele trei hoteluri din Austria, Germania și Italia deja anunțate, Grupul TUI își va extinde, de asemenea, noul brand hotelier în Spania. „Sunt încântat de faptul că eforturile noastre de creștere la nivel mondial dau roade și suntem capabili să oferim clienților noștri primul hotel TUI Blue din vestul Mării Mediterane  prin noul nostru TUI Blue Jardin Tropical”, a declarat Artur Gerber, Managing Director al TUI Blue.

Fostul PuraVida Resort Jardin Tropical din Insulele Canare va fi transformată într-un hotel TUI Blue a cărui deschidere este programată pentru luna noiembrie. TUI Blue  Jardin Tropical va oferi caracteristici tipice conceptului: arhitectură modernă, un cuprinzător concept de „Bluefit”, o bucătărie tipic regională și echilibrată, tehnologii inovatoare și servicii personalizate conform Ghidurilor Blue.

Acest hotel în stil maur este situat într-un loc liniștit, pe coasta stâncoasă  a Costa Adeje, oferind o vedere panoramică asupra mării și acces direct la promenadă și numeroase oportunități de shopping. Plaja se află la numai 400 metri distanță. Hotelul de patru stele și jumătate oferă 390 camere, patru piscine și Wi-Fi gratuit în întregul resort. O vacanță de o săptămână, cu zborurile incluse, pornește de la 732 euro pe persoană în cameră dublă, cu mic dejun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>