Air France deschide o nouă destinație în Algeria, Oran

Oran-Madagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Credit foto: Mbelkahla2; Licență CC By S.A. 3.0  https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

De la 27 iulie 2016, Air France va oferi clienților săi un nou serviciu între Paris-Charles de Gaulle și Oran în Algeria.

Trei curse săptămânale – miercuri, vineri și duminică – vor conecta cele două orașe, fiind operate cu Airbus A320, cu o capacitate de 174 locuri. La bord, clienții se vor bucura de cele mai noi clase de cabină mediu curier. Scaunele capitonate din piele vor oferi un nou standard pentru călătorii de la ambele clase Business și  Economică.

Oran, un oraș radiant

Un cartier istoric ce combină arhitectură islamică, spaniolă și franceză cu memoria scriitorului Albert Camus, o personalitate locală, Oran este astăzi un oraș cu o industrie dinamică și principalul port petrolier al țării. Se învecinează la nord de Marea Mediterană și la vest cu impresionantul pisc Pic d’Aidour, fiind al doilea cel mai mare oraș din Algeria.

Grupul Air France – KLM în Algeria

Grație acestui nou serviciu, în această vară grupul Air France – KLM va oferi până la 34 zboruri săptămânale, patru rute și două destinații din Algeria, prin liniile sale aeriene Air France și Transavia:

  • 3 zboruri săptămânale de la Paris-Charles de Gaulle la Oran *, operate de Air France;
  • 27 zboruri săptămânale de la Paris-Charles de Gaulle la Alger, operate de Air France;
  • 2 zboruri săptămânale din Lyon către Alger, operate de Transavia;
  • 2 zboruri săptămânale din Nantes către Alger **, operate de Transavia.

* De la 27 iulie 2016.

** Rutele disponibile doar în lunile iulie și august în 2016.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>