MSC Seaview, a doua generație de Smart Ship Cruises a MSC Cruises, își sărbătorește sezonul inaugural pe Mediterana

Naples-385991

Credit foto: MSC CRUISES/ copyright: RF, PR Newswire

MSC Cruises – cea mai mare linie de croazieră cu capital privat și sediul în Elveția, lider pe piața de brand în Europa, America de Sud și Africa de Sud – a anunțat, astăzi, că cea de a doua dintre navele sale de croazieră inteligente, ce va intra în funcțiune în iunie 2018, va fi numită MSC Seaview. Ea va petrece sezonul inaugural în vestul Mării Mediterane, cu trei porturi majore de îmbarcare bogate în  istorie și cultură – Genova, Marsilia și Barcelona.

Vânzările pentru nava de croazieră MSC Seaview se deschid astăzi pentru membrii CSM Voyagers Club, un beneficiu exclusiv al programului, care recompensează pasagerii loiali MSC Cruises. Restul vânzărilor se vor deschide la 18 iulie.

„Patrimoniul companiei noastre se află în Marea Mediterană și era normal ca MSC Seaview – a treia generație de nave inteligente a companiei noastre, care intră în funcțiune în iunie 2018 – să  navigheze în apele sale istorice și bogate în cultură „, a declarat Gianni Onorato, CEO al MSC Cruises. „Oaspeții își pot planifica acum vacanța și experienta tot ceea ce această regiune populară are de oferit de la bordul uneia dintre cele mai inovative nave proiectate vreodată în această industrie pentru croazierele pe mare.”

Generația de smart ships a MSC Cruises este construită în Italia, la Fincantieri, unul dintre cele mai mari grupuri de construcție de nave din lume. Aceste nave noi combină tradiția construcțiilor navale, expertiza, flerul italian și excelența în design a Fincantieri cu inovația de vârf în domeniu și viziunea globală a MSC Cruises.

Cunoscut sub numele de „nava care urmează soarele”, designul navelor de croazieră maritimă întruchipează pasiunea MSC Cruises pentru mare și are cel mai mare raport de spațiu în aer liber pentru fiecare oaspete aflat la bord. Inspirat de un concept pionier de tip condominium de plajă, MSC Seaview va aduce oaspeților și marea mai aproape, cu elemente de design speciale, care permit acestora să profite la maximum de vremea mai caldă. De exemplu, oaspeții vor fi în măsură să se bucure de timpul lor la bord mâncând, bând și relaxându-se în aer liber sub soarele mediteranean, savurând unele dintre cele mai bune vederi la mare din lume. Ei vor beneficia, de asemenea, de un număr mai mare de balcoane, cabine cu vedere la mare și zone publice, fiecare element fiind planificat cu atenție.

O caracteristică a designului unic MSC Seaview este impresionanta sa promenadă de 360 ​​° cu balustrade de sticlă, care se întinde în jurul întregii nave. Acest spațiu public uimitor este de fapt o zonă de recreere plină de viață, unde oaspeții se pot plimba în aer liber, mânca și bea în aer liber dintr-o varietate de baruri și restaurante sau magazine de tip buticuri, în timp ce se bucură de vederi spectaculoase asupra mării.

Oaspeții MSC Seaview vor a experimenta minunile Mediteranei în adevăratul stil MSC Cruises, vizitând Genova, Marsilia, Barcelona, ​​Napoli, Messina din Sicilia și Malta. În plus, o gamă largă de activități la țărm au fost atent proiectate pentru a ajuta oaspeții să descopere fiecare destinație și cultura sa unică.

MSC Seaview își va începe călătoria inaugurală de la Genova, Italia, la 10 iunie  2018.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>