Flydubai anunță o frecvență sporită a zborurilor pe ruta Dubai – București

flydubai-Boeing-737-800-NG

Compania aeriană a observat că traficul de pasageri între Dubai și capitala României cresc de la an la an

Credit foto: flydubai

flydubai din Dubai a anunțat astăzi adăugarea a două noi zboruri pe săptămână între Dubai și București și va opera de în fiecare zi către capitala României.

Potrivit lui Ghaith Al Ghaith, CEO al flydubai, „Suntem încântați să anunțăm zborurile noastre zilnice de la București la Dubai (…) La flydubai, ne angajăm să ne extindem conectivitatea către destinații care au fost istoric deservite din Dubai. De la lansarea rutei noastre București, în 2012, am asistat la o creștere a cererii pasagerilor din  țările din Golf, care vizitează orașul, și a expats-ilor din România, care folosesc hub-ul nostru din Dubai pentru a se conecta și vizita familia și prietenii din întreaga lume.”

Traficul de pasageri al flydubai între Dubai și București continuă să crească de la an la an, și rămâne o rută populară în mod special pentru pasagerii Business Class. Compania aeriană a cunoscut o mare cerere de la pasagerii care călătoresc către Dubai și mai departe în rețeaua Flydubai, fie pentru afaceri sau leisure.

„Lansarea rutelor zilnice spre București vor furniza opțiuni mai convenabile și conexiune pentru pasagerii care călătoresc către Dubai și în afara acestuia. Rute populare de legătură din București sunt Colombo, Delhi, Kuweit, Male, Mumbai si Zanzibar „, a declarat Jeyhun Efendi, Senior Vice President Comercial (EAU, UE, ME, CIS) pentru flydubai. „Oferta noastră Business Class, care furnizează pasagerilor locuri spațioase, o gamă variată de mese, o alocație generoasă pentru bagaj și o urmărire rapidă a imigrației și servicii de securitate, este deosebit de populară pe această rută. Ea demonstrează angajamentul nostru de a inova și de a oferi pasagerilor noștri în continuu o gamă largă de opțiuni de călătorie și cele mai recente facilități de divertisment la bord.”

flydubai oferă pasagerilor săi o varietate de caracteristici la bord, inclusiv un sistem premiat de divertisment inflight, scaune confortabile și mese calde. Compania aeriană a introdus recent conectivitate wifi și Live TV pentru prima dată pe zborurile selectate, și continuă să lanseze serviciul și în restul flotei sale.

JBR-Beach

Tarife pentru tur-retur

Tarifele pentru clasa Economică de tip retur, de la București la Dubai, încep de la 350 euro și includ 20 kg bagaje de cală, în timp ce tarifele la Business Class încep de la 960 euro, incluzând 40 kg bagaje de cală. Pentru a călători în Dubai în timpul verii și până la 30 august 2016, pasagerii pot beneficia de o ofertă gratuită pentru copii – Kids Fly Free, cu tarife  pentru adulți începând de la doar 260 euro și doar 80 euro taxe de aeroport pe fiecare copil.

flydubai din Dubai se străduiește să elimine barierele pentru a călători și a spori conectivitatea între diferite culture, în rețeaua sa în continuă expansiune. De la lansarea operațiunile sale în 2009, flydubai a:

  • creat o rețea de peste 85 destinații din 43 țări, cu 19 rute noi lansate în 2015.
  • deschis 59 rute care nu au avut legături aeriene directe către Dubai sau nu au fost deservite de către un operator de transport național emiratez din Dubai.
  • operat un singur tip de flotă 50Next-Generation Boeing 737-800 și va prelua livrarea a mai mult de 100 de aeronave, până la sfârșitul anului 2023.

În plus, agilitatea flydubai și flexibilitatea sa de companie aeriană tânără a îmbunătățit dezvoltarea economică din Dubai, în conformitate cu viziunea guvernului din Dubai, prin crearea unor fluxuri comerciale și de turism în piețele slab deservite anterior.

Pentru mai multe informații despre serviciile Flydubai, vizitați flydubai.com.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>