Hotel-Bucuresti.com oferă cazare în București la tarife mai mici, pe toată durata verii

hotel-interior

Hotel-Bucuresti.com micșorează  tarifele pentru cazare în perioada 1 iulie – 31 august la majoritatea hotelurilor. Turiștii vor găsi tarife avantajoase pentru hotelurile de 4 stele și 3 stele, amplasate în centrul orașului dar și în alte zone cheie de interes.

Hotelurile amplasate în apropierea centrului istoric vor fi printre cele mai căutate de turiști.

Astfel, la hotelul Nh București , tarifele vor fi cuprinse între 59 euro – 68 euro, pentru o cameră cu micul dejun și taxele incluse.  Hotelul NH oferă printre facilitățile gratuite internetul wifi, parcarea, dar și un check out târziu în toate zilele de duminică. Centrul istoric al Bucureştiului cu varietatea sa de cafenele, restaurante, buticuri şi locuri culturale este la numai câţiva paşi distanţă de NH Bucharest. Cele 76 de camere ale hotelului sunt amenajate modern și dispun  de toate facilitățile necesare unei șederi confortabile. În cadrul hotelului există un bar, restaurant, precum și un cabinet de masaj.

O altă locație de 4 stele din centrul Bucureștiului este hotelul Rin Central, ce aparține lanțului hotelier Rin Hotels, alături de Rin Airport și Rin Grand.  Rin Central este alegere excelentă pentru călătorii interesați de viaţă de noapte, gastronomie și explorarea centrului istoric, totodată beneficiind de tarife speciale pe durata verii, cuprinse între 53 euro – 63 euro. Dintre facilitățile oferite gratuit oaspeților menționăm internetul wifi și parcarea. Rin Central dispune de 107 camere elegant mobilate, un restaurant ce servește preparate internaționale și românești, și un centru  de conferințe cu capacitate de 300 persoane.
Tarifele pentru cazarea în centrul Bucureștiului pornesc de la 48 euro, oferta completă putând fi consultată pe www.hotel-bucuresti.com

Indiferent că aveți nevoie de servicii de business sau leisure, plata cazărilor poate fi efectuată direct la hotel la prețul minim.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>