Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 organizează o expoziție despre natură, în centrul Bucureștiului

Mare

Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 va aduce o oază de natură și artă în centrul Bucureștiului, la Sala Dalles, cu expoziția ROMANIA POWERED by NATURE. În fiecare săptămână, expoziția se completează cu dezbateri, grupuri de lucru, laboratoare tematice și ateliere pentru copii, toate organizate în jurul ideii pivot că natura este principala resursă competitivă a Românei în plan european și mondial.

Vineri, 17 iunie, de la ora 10.00, va avea loc întâlnirea cu Asociația de Ecoturism din România și Romanian-American Foundation care va aduce în discuția ecoturismul, la nivelul următor.

Mai mult decât o alternativă de vacanţă, dezbaterile se vor centra pe ecoturism ca vector al brandului de țară pentru România și despre beneficii concrete la nivel local.

”Deconstruim conceptul de destinație de ecoturism și privim în culise, la peste 10 ani de activitate care ne-au adus unde suntem astăzi: două destinații de ecoturism acreditate de Autoritatea Națională pentru Turism, una în proces de evaluare și alte opt în pregătire, crearea ocupaţiei de manager de destinaţie turistică în România şi extinderea meseriei de ghid turistic prin 6 specializări ce se potrivesc ca o mănușă conceptului de ecoturism” – se precizează în comunicatul de presă al asociației.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>