Chios este destinația vedetă a campaniei Aegean Airlines ” Mai aproape de Grecia” pentru luna iunie

În fiecare lună, un tribut special este plătit pentru una sau mai multe destinații interne ale rețelei de rute operate de Olympic Air și Aegean .

Aeronavele, site-urile și canalele Aegean și Olympic Air sunt pline cu imagini, sunete, culori și arome din Chios, destinația vedetă a lunii iunie, în cadrul campaniei „Mai aproape de Grecia”.

Prin promovarea și publicitatea parfumatei Chios, una dintre insulele cele mai fascinante din Grecia, Aegean și Olympic Air oferă pasagerilor posibilitatea de a descoperi frumusețile și „mirosul de mastic” din Chios, o insulă cu o vastă tradiție navală. În cadrul acestei inițiative, compania a cooperat cu producătorii locali și alte organe competente ale insulei și sarcina de a promova într-un mod creative, și printr-o serie de inițiative, frumusetile, oamenii și bucătăria insulei, pe toate canalele sale.

Până la sfârșitul lunii iunie, toți pasagerii de pe zborurilor interne și internaționale vor avea posibilitatea de a obține un gust autentic din bogata tradiție gastronomică a Chios, prin intermediul unor produse tradiționale pregătite de producătorii și cooperativele locale precum Citrus, Mastiha Shop, Chios Fruits și Chios Beer. Mai mult, pasagerilor le va fi oferită o mare varietate de produse pe bază de mastic, cum ar fi rahat, baclavale, tsoureki și mastichopita. În plus, creații delicioase, specifice insulei Chios, cum ar fi tartinele, sandwich-urile cu brânză mastello, marmeladele, sucurile și dulciurile la lingură preparate din tangerine locale, precum și berea  proaspătă de Chios vor fi disponibile în toate saloanele Aegean.

De asemenea, în timpul zborurilor internaționale și în special la Clasa Business, bucătarul-șef asociat al companiei, Sarantos, are pregătite două opțiuni de meniu suplimentare, bazate pe bucătăria locală, care vor fi însoțite de vinul roșu local „Ariousios Afstiros”, selectat de partenerii companiei, Konstantinos M. W. Lazarakis (Master of Wine). Vor fi oferite , pe lângă acesta, un lichior de mastic, care este deja inclus în meniu, și  ouzo „Apalarina”.

Aegean a filmat videoclipuri omagiale pentru destinațiile interne incluse în campanie,  care urmează să fie afișate pe ecranele de bord și pe toate canalele de comunicare disponibile, astfel încât mai mulți pasageri să aibă posibilitatea de a „călători” și de a descoperi frumusețea fermecătoare, aromele și localnicii primitori din Chios.

 Credit foto: Niko Silver; Licenta – CC BY-SA 3.0  http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/   

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>