Ruta Monaco – Nisa devine mai scurtă prin cooperarea dintre Air France și Monacair

Monacair-H130
Clienții Air France pot zbura de acum de la Monaco la Nisa cu elicopterele Monacair, o nouă companie specializată în transportul V.I.P. și servicii personalizate.

Monacair oferă clienților Air France o alegere de 48 zboruri zilnice, care leagă Monaco de Nisa în doar 6 minute, cu o frecvență de un zbor la fiecare 15 minute. Acestea sunt operate cu elicoptere Airbus H130, de ultimă generație. Elicopterele au o capacitate de 6 pasageri, oferă un confort optim în special datorită unei cabine spațioase, cu aer condiționat. Compania de transport V.I.P oferă, de asemenea, un serviciu de limuzină la și de la Monaco.

Cu acest nou acord, pasagerii Air France fac check-in-ul bagajelor, în mod direct, în heliportul din Monaco, la sosirea la destinație. În acest fel, ei pot trece direct la zona de îmbarcare pentru zborurile  Air France către destinații din întreaga lume, fără a fi nevoie să se întoarcă la terminalul de plecări de pe aeroportul Nice Côte d’Azur.

La plecarea de pe aeroportul Nice-Côte d’Azur, psagerii pot beneficia de întreaga rețea Air France-KLM. În această vară, Air France și partenerii săi Air Corsica, Alitalia, Delta Air Lines, și Tarom opereaza peste 360 ​​de zboruri săptămânale cu plecare din Nisa-Coasta de Azur și oferă 5 destinații operate de Air France – Paris-Charles de Gaulle, Paris-Orly, Lille, Lyon și Nantes; până la 7 destinații operate de HOP! Air France – Biarritz *, Bordeaux, Caen *, Clermont-Ferrand *, Metz, Rennes, Strasbourg și Toulouse; 1 destinație operată de KLM – Amsterdam; 6 destinații operate de companiile aeriene partenere Air France – București (operată de Tarom), Bastia și Ajaccio (operate de Air Corsica), Roma (operată de Alitalia), precum și patru zboruri săptămânale directe către New York (operate de Delta Airlines).

Credit foto: Louise Cassius; CC By SA 4.0 http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>