Park Hyatt intră în Europa, prin inaugurarea primei sale proprietăți în Mallorca, Spania

Park-Hyatt-Mallorca

Hyatt Hotels Corporation a anunțat astăzi deschiderea Park Hyatt Mallorca în Spania, primul complex hotelier  Park Hyatt din Europa. Situat pe coasta de nord-est, încă neexplorată turistic, hotelul va marca, de asemenea, primul hotel Hyatt din Mallorca.

El este amplasat pe proprietatea exclusivistă Cap Vermell Estate, fiind proiectat în stilul unui autentic sat mallorcan. Așezarea retrasă oferă oaspeților un mediu unic și liniștit. Noua destinație oferă 142 camere de lux, inclusiv 16 apartamente cu un design deosebit. Camerele sunt dotate cu terase private, care oferă vederi uimitoare asupra înverzitei Văi Canyamel sau a Mării Baleare.

„Deschiderea primului nostru complex european Park Hyatt marchează un punct de reper important pentru Hyatt și subliniază angajamentul nostru față de creșterea semnificativă și strategică în această regiune unde călătoresc oaspeții noștri”, a declarat Peter Fulton, președinte al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa , precum și Asia de Sud-Vest. „Hotelurile Park Hyatt sunt renumite la nivel internațional pentru luxul și rafinamentul lor, și suntem încântați să aducem această experiență în Insulele Baleare.”

Oaspeții se pot bucura de opțiuni de luat masa de clasă mondială, centrate în jurul unui pătrat sat mallorcan, Plaza de la Torre. Bucătăria autentică oferită la Park Hyatt Mallorca include feluri de mâncare de inspirație locală, servite la Restaurantul Balearic. În plus, complexul dispune de un restaurant asiatic situat într-o vilă privată cu vedere la Valea Canyamel, un bistro de zi, Café sa Placa, precum și un uimitor bar tapas.

Printre facilitățile de lux de la Park Hyatt Mallorca sunt incluse o terasă cu trei piscine amenajate, dintre care două sunt încălzite, iar a treia este o piscină pentru copii. Serenitas Spa-ul hotelului oferă șapte camere de tratament, două camere de tratament pentru cupluri, fiecare cu terasă proprie. Există o selecție de tratamente de semnătură, folosind terapiile inspirate pe plan local, iar centrul spa este completat cu o saună Himalaya, cu sare, camere cu aburi, precum și un jacuzzi în aer liber.

Credit fotografii: Hyatt Corporation; Autor: John Beveridge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>