La aniversarea de 20 ani, Expedia dezvăluie destinații și tendințele de top din turism

Budapesta

Pentru a sărbători cei 20 ani de la fondarea sa, în 1996, Expedia.com®, unul dintre cele mai mari site-uri turistice de servicii complete din lume, introduce o vânzare cu tematica 20, drept cadou aniversar pentru clienții săi.

Începând de astăzi, consumatorii pot vizita expedia.com/20-years-of-expedia , unde vor descoperi cupoane pe tot parcursul verii, inclusiv 20% reducere la hoteluri, 20 dolari reducere la hoteluri, 150 dolari reducere la pachete și un cupon surpriză, la care reducerea ar  putea ajunge la 96%. Expedia va oferi, de asemenea, oferte de cazare pe tot parcursul promoției, care este valabilă până pe 2 august 2016.

Potrivit președintelul Brand Expedia Group, Aman Bhutani, „Prin Expedia, consumatorii au alimentat o transformare a vânzărilor en gross în travel,  de-a lungul ultimelor două decenii (…)  Astăzi, călătorii pot visa, planifica și rezerva vacanțe când și cum doresc:  prin computer, prin intermediul dispozitivelor mobile, chiar și cu un apel telefonic demodă veche. Expedia este alături de ei în fiecare etapă a procesului de călătorie.  Suntem recunoscători că am lucrat cu atât de mulți călători în acest timp, că am ajutat milioane de oameni să exploreze. Și suntem foarte încântați de ceea ce vor aduce următorii 20 de ani. ”

De-a lungul ultimilor 20 de ani, Expedia.com a avut, în medie, o rezervare la fiecare secundă. Analiștii de travel ai Expedia au aruncat, recent, o privire retrospectivă asupra unora dintre cele mai importante momente din rezervare, din istoria de 20 ani a companiei. Această retrospectivă a dezvăluit o serie de fapte interesante și amuzante:

  • Las Vegas este cea mai populară destinație căutată pe Expedia.
  • În ultimii 10 ani, Top 10 al hotelurilor vândute include Las Vegas (1), Orlando (2), New York (3), Los Angeles (4), San Diego (5), San Francisco (6), Miami (7), Chicago (8), Cancun (9) și Orange County (10).
  • Mexic este destinația internațională de top pentru călătorii americani. În mod special, Cancun.
  • De-a lungul ultimilor 20 ani, mai mulți oameni au zburat din New York City decât din oricare alt oraș american, pe baza rezervărilor de zbor efectuate pe Expedia.com.
  • Cel mai popular traseu de zbor intern a fost între Los Angeles și JFK New York.
  • Turiștii au rezervat, folosind Expedia, bilete către mai mult de 2.100 orașe din 220 țări, teritorii sau colonii.

Explorarea în trecut a Expedia a scos la iveală și unele fapte greu de crezut, dar care merită transmise:

  • În ultimii zece ani, călătorii care au rezervat prin Expedia au zburat 534 miliarde de mile, echivalentul a 72 de zboruri dus-întors de la soare până la Pluto.
  • Cel mai mare grup de călători care au rezervat un singur itinerar pe Expedia a fost de 100 persoane. Acest lucru s-a întâmplat de trei ori, în mod independent, în 2009. Unul dintre aceste grupuri a efectuat o excursie la Dollywood în Pigeon Forge, Tennessee.
  • Cea mai amplă călătorie rezervată cu un singur itinerar a fost o excursie de 14 etape, care a acoperit 80 zile, cu plecare din Budapesta și final în Tulsa, Oklahoma.
  • Expedia a vândut atâtea înoptări la hotel în ultimii 20 de ani, încât să revina câte una pentru fiecare persoană care trăiește în Statele Unite.

Formată în 1996, ca o divizie mică din cadrul Microsoft, Expedia și-a alimentat creșterea continuă pe  iubirea pentru călătorii a clienților săi. Expedia a transferat puterea de rezervare  în mâinile consumatorilor , iar ca răspuns, aceștia au folosit-o pentru a explora lumea, ajutând la transformarea întregii piețe de călătorie. Pentru a rezerva o vacanță de vară cu Expedia, puteți accesa https://www.expedia.com/g/sl/seasonal.

Expedia.com® este unul dintre cele mai mari site-uri turistice de servicii complete din lume, care ajută milioane de călători pe lună să planifice și să călătorească cu ușurință. Expedia.com își propune să ofere cele mai noi tehnologii și cea mai largă selecție de destinații de top, bilete de avion ieftine, oferte hotel, închirieri de mașini, destinații pentru nunti, oferte de croazieră și activități la destinație, atracții, servicii și aplicații de călătorie.

Credit foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>